Jeugd en sociale doelen liggen itd.be nauw aan het hart.

JSV DAMES


JSV Dames itd.be als sponsor van de dames voetbalploeg JSV Veurne.

De ploeg JSV Veurne is van start gegaan in het seizoen 2018-2019 op de velden van Veurne (voorheen was de ploeg WS Bulskamp). De kern van JSV Veurne bestaat uit een 15-tal speelsters. (Bo, Sophia, Nikita, Tahiche, Aurélie, Danny, Sarah , Noor, Shauna , Elicia, Oriana, Lindsay , Jill , Sabrina, Shana en Sofie)
Week na week staan enkele jeugdspeelsters aanvullend voor de vaste kern paraat. (Thais, Frauke en Bo)
De jong gemotiveerde trainer Matthias verfijnt het spelniveau van de ploeg tijdens de wekelijkse trainingen (woensdag en vrijdag), om zo de ploeg klaar te stomen voor de wekelijkse competitie wedstrijden op zondag namiddag.

Zin om deel te nemen aan dit jong geweld?
Je kan bij JSV Veurne aansluiten!
Iedereen is welkom.KVC NOORDZEEMEEUW VZW


KVC Noordzeemeeuw itd.be in 2018-2019 als hoofdsponsor van de KVC Noordzeemeeuw

KVC Noordzeemeeuw is een weg, cross, piste en BMX club met veel ervaren gediplomeerde trainers. Vanaf de leeftijd van 5 jaar in BMX en 8 jaar in de andere disciplines leren wij de knepen van het wielrennen aan. Miniemen, aspiranten, nieuwelingen, junioren, beloften, elite zonder contract, cruisers en amateurs kunnen bij ons aan de slag. Een ruim aanbod van wekelijkse trainingen in Oostende, Ettelgem en Veurne maakt van ons een club die zich over de kust, polder en westhoek uitspreidt.

www.noordzeemeeuw.be